Light The Sky

Op 22 maart vond de ludieke actie #Lightthesky plaats in Nederland. Tussen 20.00 en 20.30 ontstaken alle licht,- en geluidsleveranciers, theaters, drive-in shows of andere uit de evenementen of cultuursector, hun lampen in de lucht. Dit om iedereen uit onze samenleving een hart onder de riem te steken in de bijzonder moeilijke COVID-19 tijd.

Hieronder vind u de aftermovie die de initiatiefnemers gemaakt hebben. Wij zijn trots dat we mee hebben kunnen doen met dit evenement. Wij hebben de oproep gekregen om ons logo op te sturen om deze aan het eind van het filmpje te laten neerzetten. Wij hebben dit niet gedaan omdat wij het deelnemen heel leuk vonden maar geen reclame uitingen willen doen in deze situatie.

π—”π—™π—§π—˜π—₯π— π—’π—©π—œπ—˜ #π—Ÿπ—Άπ—΄π—΅π˜π—§π—΅π—²π—¦π—Έπ˜†

π—”π—™π—§π—˜π—₯π— π—’π—©π—œπ—˜ #π—Ÿπ—Άπ—΄π—΅π˜π—§π—΅π—²π—¦π—Έπ˜†What an overwhelming response! Check out the amazing contribution from all of you in the aftermovie of #LightTheSky!Special thanks to: – Digitaloutlaws, for the video-edit. – LastBlast – Show Creations & OWL Shows for the 30 min music-mix and the music-edits for our aftermovie. – Bram van Opstal for the voice-over vocals. – Davina Michelle & Snelle, Cloud 9 Music, ROQ 'N Rolla Music, 8ball Music en Strengholt Music Group for the usage of the song '17 miljoen mensen'.And last but not least: everybody who participated and helped to make this initiative a big success!!#StayHome and #StaySafeβ™ͺ MUSIC USED:Davina Michelle & Snelle – 17 Miljoen MensenSTREAM OR BUY THE TRACK: https://fanlink.to/17miljoenmensen

Geplaatst door Light The Sky op Woensdag 1 april 2020

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *